AUDIOQUEST CARBON OPTICAL

AUDIOQUEST CARBON OPTICAL

OPTCAR0.75
Voor 17:00 besteld, levertijd 1-2 werkdagen
€ 139
Inclusief belasting

Hoogwaardige AudioQuest optische kabel voor perfecte overdracht van het digitale signaal. Verbeter het geluid van uw TV, streamer en andere apparatuur!

Maat

Productbeschrijving

Met de AudioQuest Carbon Optilink optische kabel aan uw digitale componenten, set top box en/ of tv kunt u vertrouwen op een perfecte doorvoer van het digitale signaal naar een DAC, recorder of receiver. Deze AudioQuest optische kabel is voorzien van een goede afwerking en is eenvoudig aan te sluiten.

AudioQuest Carbon Optilink: unieke structuur

De AudioQuest Carbon Optilink is voorzien van een unieke interne structuur, die ervoor zorgt dat alle informatie die via het optische signaal wordt overgebracht ongeschonden aankomt bij het ontvangende component.
U geniet van pure weergave, dankzij 19 speciaal geconstrueerde synthetische glasvezelgeleiders die per stuk voorzien zijn van een zeer nauwe opening die met precisie gepolijst is.
Elk van deze openingen is onder een andere hoek geplaatst, wat een nóg betere doorvier van het signaal mogelijk maakt.
Hierdoor garandeert de AudioQuest Carbon Optilink een zeer lage jitter-waarde, ofwel extreem weinig fouten in de digitale timing.
Het resultaat is een schone, onvervormde en pure weergave van stereo of meerkanaals geluid.

Maat
75cm,150cm,300cm,500cm
AUDIOQUEST
Nieuw
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.