Bezorgen & afhalen

Bezorgen

Waarom geen gratis verzending?( Afhalen is goedkoper!)

Onze jarenlange ervaring leert ons dat kostbare goederen graag in de beste staat ontvangen worden. Hierdoor wordt bij hoogwaardige en/of kwetsbare producten gekozen voor een palletzending via onze eigen transporteur.
We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Bezorgen in België? 
Neem gerust contact op.

Afhalen

U kunt de bestelde artikelen alleen afhalen in de winkel in Rotterdam.

Zo kunt u het geleverde zelf controleren alvorens af te rekenen en bent u zeker van deugdelijke en correcte levering.

Betalen

In de winkel kunt u contant, per pin  (geen creditcards) of Ideal betalen.

Houdt u wel rekening met u paslimiet bij het pinnen. De meeste pinpassen hebben een limiet van € 2000,-

Verzenden

Alle televisietoestellen groter dan 50 inch die je besteld via onze website worden standaard bezorgd door de distributeur van het betreffende merk.

Dit zijn dezelfde chauffeurs die de producten ook bij ons in de winkel leveren en er aan gewend zijn om voorzichtig met dure apparaten om te gaan.

Alle televisies kleiner dan 50 inch en kleine pakketten worden verzonden door PostNL.

Zodra jouw bestelling verzonden wordt krijg je hierover per email een bericht met daarin een track&trace nummer zodat je de bestelling kan volgen.

Bij het bezorgen door onze eigen dienst krijg je een email met tijdsindicatie, track&trace en zal de chauffeur je van te voren bellen of een sms bericht sturen zodra deze onderweg is naar jou toe.

Leveringen zijn mogelijk van Maandag t/m Zaterdag. Heb je een specifieke voorkeur voor een leveringsdag ? Geef dit dan aan bij opmerkingen.

Herroepingsrecht / retourneren

Mocht je het product binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen willen retourneren dan dien je de verpakkingen zo goed als in volledige nieuwstaat aan ons terug te sturen.

Uit voorzorg geven wij je daarom de volgende tips mee:

Uitpakinstructies

Voordat je het pakket opent, bekijk eerst de opening/verpakkingsinstructies(indien je het pakket opent kan het zijn dat je bepaalde rechten in verband met retour verliest)

Pak daarom alles zo voorzichtig mogelijk uit om een retourprocedure, eventueel nodig, zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Op de meeste televisieverpakkingen staat op de bovenzijde hoe de tv uit de verpakking gehaald dient te worden.

Het is ook zeer handig om op YouTube een uitpakvideo te bekijken voordat je aan de slag gaat.

Sommige producten worden geleverd in een doos met verwijderbare doppen, zoals bij televisies, in dit geval verwijder je deze doppen en haal je de verpakking van de doos af in plaats van de tv uit de doos te halen.

Bewaar de eerste 21 dagen alle verpakkingen zoals aangeleverd. De doos en inhoud van de doos met al het bijbehorende verpakkingsmateriaal moet je dus voorzichtig behandelen en bewaren.

Pak daarom alles zo voorzichtig mogelijk uit om een retourprocedure, eventueel nodig, zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Plak bij het opsturen/retourneren de doos alleen dicht met doorzichtig plakband, dus geen ducktape of ander plakband en alleen op de plaatsen waar al plakband aanwezig is.

 

Bedenktermijn

In de bedenktermijn van 14 dagen kun je alleen het artikel op “zicht” controleren zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u als consument het geleverde ook zal mogen uitpakken en zo nodig mag inschakelen en gebruiken zoals u dat ook in de winkel zou mogen. Dat wil zeggen dat je het kunt vergelijken met hetgeen wat je op de site hebt gezien. Je kunt het product maximaal 12 uur gebruiken en mag deze niet alvast bevestigen aan de muur. Indien langer gebruikt, beschadigd of incomplete verpakking wordt een vergoeding in rekening gebracht van minimaal 15 procent.

Zolang u als klant nog niet heeft besloten het product te behouden, mag u het product weliswaar proberen, echter niet gebruiken en moet u deze weer inpakken zoals u het product heeft gekregen. Producten die u bij ons koopt en die niet goed werken vallen uiteraard onder de wettelijke garantieregeling. 

Voordat je het pakket opent, bekijk eerst de opening/verpakkingsinstructies(indien je het pakket opent kan het zijn dat je bepaalde rechten in verband met retour verliest) zoals reeds vermeld.

Nogmaals: Pak daarom alles zo voorzichtig mogelijk uit om een retourprocedure, eventueel nodig, zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Praktijkvoorbeeld: Het bovenstaande klinkt misschien ingewikkeld, daarom geven we je hieronder een voorbeeld uit de praktijk. Het gaat hierbij om het retourneren van producten in het kader van de wet herroepingsrecht. Je koopt een televisie via de website. Nadat je er een paar dagen mee hebt gekeken, besluit je dat deze televisie niet voldoet aan jouw verwachtingen. Mag je deze tv retourneren? Helaas, omdat de tv een aantal dagen is gebruikt en daardoor een flink aantal branduren heeft, mag deze niet geretourneerd worden. Het aantal branduren is door ons afleesbaar. Je koopt een televisie en binnen 2 of 12 uur besluit je dat deze televisie niet voldoet aan de verwachtingen. Mag je deze tv retourneren? Dat mag, omdat de tv minimaal is gebruikt en daardoor maximaal 2 of 12 branduren heeft, mag deze geretourneerd worden. Het aantal branduren is door ons afleesbaar.

De consument mag de tv uitpakken en de tv aanzetten en beoordelen of bijvoorbeeld het beeld goed is. Dit noemen wij "op zicht" controleren. Intensief gebruik is niet toegestaan. Eigenlijk valt een avond tv kijken al onder "onnodig gebruik". Daarmee is het recht op retour vervallen. Wij hanteren een maximale speelduur van 12 uur. Dit wordt door ons gecontroleerd bij binnenkomst. Heeft het scherm meer dan 12 branduren dan zal deze niet worden behandeld onder de wet koop op afstand en retour worden gezonden. Een tv aan de muur monteren e.d. valt onder onnodig gebruik en is derhalve niet toegestaan. Wij vragen u ervoor zorg te dragen dat het product zo snel mogelijk bij ons aangeboden wordt. Zendingen die later dan 14 dagen worden aangeboden, kunnen wij helaas niet accepteren. Pak alles zo voorzichtig mogelijk uit om een retour procedure , eventueel nodig, zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wij verkopen onze producten tegen een zo'n aantrekkelijk mogelijke prijs. Zo kan iedereen in Nederland profiteren van de laagst mogelijke prijs voor elektronica. Daardoor zijn onze marges echter zeer laag ten opzichte van een normale winkel. Een normale winkel kan het teruggebrachte artikel tegen hoge korting alsnog verkopen. Onze marges zijn zo klein dat dit helaas niet mogelijk is. Vandaar dat wij zeer streng moeten zijn met deze policy.

Retourneren

De 14 dagen tellen vanaf de dag dat je je artikel(en) hebt afgehaald of afgeleverd hebt gekregen. Neem voor retournering telefonisch of per email contact op met ons.

Een belangrijke voorwaarde van retournering is dat de verpakking van het product compleet en onbeschadigd is (indien redelijkerwijs mogelijk) en het product onbeschadigd. Ook de originele verkoopfactuur dien je te retourneren bij de producten. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. U mag een product maximaal 12 uur testen.

Tijdens deze termijn moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product mag je slechts uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden en/of het juiste product heeft ontvangen. Indien je van je herroepingsrecht gebruikt maakt, moet je het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking aan ons retourneren. Retourneren gebeurt dus conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Je krijgt het volledige aankoopbedrag exclusief de kosten voor het retour zenden uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de tv hebben ontvangen dagen retour.

Retourneren is altijd op kosten van de klant.

Om je product aan te melden voor retourneren dien je het een e-mail te sturen.

De klant dient zelf zorg te dragen voor de retournering.

Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport als je het product zelf retourneert. Wij adviseren daarom dat je voor een transportverzekering zorgt indien je een pakket aan ons retourneert. Bij alle bestellingen die worden geretourneerd voor creditering of omruiling, draag je zelf de kosten voor de retourzending. Ongefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours worden aangenomen maar doorbelast aan de consument. Bij beschadiging van het product bij het retourzenden worden kosten bij jou in rekening gebracht.

Bij het fysiek afhalen gelden de regels, zoals bij koop op afstand, officieel niet. Wij zijn wettelijk niet verplicht de aankoop te annuleren of het geld terug te geven indien je niet tevreden bent met het product..

Moet ik een product direct controleren?

Onze vervoerder en wij behandelen jouw bestelling met de grootste zorg. Bij aflevering maken onze vervoerder of wijzelf foto’s van het geleverde product. Dit om discussie over waar de schade is ontstaan te voorkomen. Mochten artikelen toch visuele schade hebben opgelopen dan dien je dit direct, uiterlijk de volgende dag, te melden. Ook dien je jouw bestelling na levering binnen 48 uur te controleren op compleetheid. Producten welke voorzien zijn van een stekker dien je ter controle ook aan te sluiten. Melding na 48 uur met betrekking tot beschadigingen en of levering niet overeenstemmend met de orderbevestiging vallen niet onder garantie of herroepingsrecht.

Nogmaals voor de duidelijkheid de uitpakinstructies

Voordat je het pakket opent, bekijk eerst de opening/verpakkingsinstructies(indien je het pakket opent kan het zijn dat je bepaalde rechten in verband met retour verliest)

Pak daarom alles zo voorzichtig mogelijk uit om een retourprocedure, eventueel nodig, zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Op de meeste televisieverpakkingen staat op de bovenzijde hoe de tv uit de verpakking gehaald dient te worden.

Het is ook zeer handig om op YouTube een uitpakvideo te bekijken voordat je aan de slag gaat.

Sommige producten worden geleverd in een doos met verwijderbare doppen, zoals bij televisies, in dit geval verwijder je deze doppen en haal je de verpakking van de doos af in plaats van de tv uit de doos te halen.

Bewaar de eerste 21 dagen alle verpakkingen zoals aangeleverd. De doos en inhoud van de doos met al het bijbehorende verpakkingsmateriaal moet je dus voorzichtig behandelen en bewaren.

Pak daarom alles zo voorzichtig mogelijk uit om een retourprocedure, eventueel nodig, zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Plak bij het opsturen/retourneren de doos alleen dicht met doorzichtig plakband, dus geen ducktape of ander plakband en alleen op de plaatsen waar al plakband aanwezig is.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst