☏ 010-4651108 voor extra afhaalkorting
  • Aanbieding!
  • -€ 11
AQCSKIT AQ Cleanscreen KIT
AQCSKIT AQ Cleanscreen KIT

AQCSKIT AQ Cleanscreen KIT

AQCSKIT
Adviesprijs: € 30 -€ 11
Onze prijs: € 19
Incl. BTW
Time left
AQ Cleanscreen KIT

100% origineel NL-model en nieuw in doos !

Door de immer voortdurende vooruitgang in beeldschermtechnologie wordt het steeds belangrijker om veilige chemische reinigingsmiddelen te gebruiken om schade te voorkomen. Het is belangrijk te weten dat computer-monitoren, televisies, laptops, mobiele telefoons en tablets, niet alleen gevoelig zijn voor beschadigingen door vuil en zandkorreltjes, maar ook voor beschadigingen die ontstaan door het gebruik van verkeerde poetsdoekjes en op alcohol gebaseerde schoonmaakmiddelen.

 

AudioQuest CleanScreen biedt een compleet reinigingssysteem dat op een veilige manier alle ongewenste vervuiling zonder krassen, vlekken of opbouw van statische elektriciteit verwijdert van gevoelige glazen oppervlakken. Anders dan verkeerd samengestelde schoonmaakmiddelen die een display blijvend kunnen beschadigen, reinigt de geraffineerde samenstelling van CleanScreen effectief en veilig.

Iedere CleanScreen set wordt geleverd met een grote fles CleanScreen en een handige reisflacon. Voor beide verpakkingen wordt een microvezeldoek meegeleverd. De uitklapbare zachte borstel kan voor de dagelijkse reiniging gebruikt worden, maar is ook uitermate geschikt om grovere vuildeeltjes te verwijderen. De microvezels in de doek zijn zo dun dat 30 gram van deze vezels voldoende is om een draad van 250 kilometer te kunnen maken. Bovendien heeft de CleanScreen microvezeldoek een ‘ananas’ structuur waardoor het absorberend vermogen hoger, en de droogtijd korter wordt.

Er wordt ook een uitklapbare zachte borstel meegeleverd die als een voor-reiniger voor losse stofjes te gebruiken is, maar die ook uitstekend gebruikt kan worden voor de dagelijkse reiniging van je laptop of toetsenbord.

AUDIOQUEST
62 Items
Nieuw
092592076501

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst