SONY XR85X95KAEP
SONY XR85X95KAEP
SONY XR85X95KAEP
SONY XR85X95KAEP
SONY XR85X95KAEP
SONY XR85X95KAEP

SONY XR85X95KAEP

229304
€ 6.999
Inclusief belasting

SONY XR85X95KAEP 

 

  • 4K Mini LED.

  • Cognitive Processor XR™.

  • XR Backlight Master Drive.

Indrukwekkend beeld en geluid dankzij cognitieve intelligentie
Til beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™.
Onze BRAVIA XR™-tv tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™.
De BRAVIA XR processor verwerkt kennis en creëert oplossingen zoals het menselijk brein dat doet.
Het heeft het vermogen om dingen te leren, te onthouden en continu te verbeteren wat resulteert in levensechte diepte, buitengewoon contrast en prachtige, levendige kleuren.

Contrastrijke en heldere beelden met precieze controle
De unieke XR Backlight Master Drive gebruikt de Cognitive Processor XR™ om nauwkeurig onze nieuwste backlight met Mini LED aan te sturen in deze X95K 4K BRAVIA XR-tv voor tastbare helderheid.
U krijgt een ongekend dynamisch bereik met verbluffende lichttinten, diepe zwarttinten en natuurlijke midtinten, vrijwel zonder schittering of 'halo's' bij hooglichten.

Geluid vanaf het scherm, beeld en geluid zijn in harmonie
Luister naar geluid dat exact overeenkomt met het beeld dankzij de Acoustic Multi-Audio™-technologie.
Tweeters die het geluid sturen, stemmen beeld en geluid op elkaar af voor een meeslepende kijkervaring.

4K Mini LED
Dankzij onze unieke Cognitive Processor XR™ wordt alles wat u kijkt opgeschaald naar een beeldkwaliteit die 4K9 benadert.
U krijgt ook uitzonderlijk contrast op een Mini LED-scherm met 4K en professionele aansturing door onze unieke XR Backlight Master Drive-technologie die zorgt voor een ongekend dynamisch bereik.
Ervaar diepe zwarttinten, verblindende lichttinten, en natuurlijke middentinten, zonder schittering of 'halo's' bij hooglichten.

Cognitive Processor XR™
Til beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™. Onze BRAVIA XR™-tv tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™.
De BRAVIA XR processor verwerkt kennis en creëert oplossingen zoals het menselijk brein dat doet.
Het heeft het vermogen om dingen te leren, te onthouden en continu te verbeteren wat resulteert in levensechte diepte, buitengewoon contrast en prachtige, levendige kleuren.

XR Backlight Master Drive
Onze XR Backlight Master Drive gebruikt een uniek algoritme voor lokaal dimmen om de kleine Mini led-achtergrondverlichting met hoge dichtheid te verdelen in kleine led-units.
Met gebruik van onze Cognitive Processor XR™ stuurt deze precies en onafhankelijk elke unit aan, waarbij licht wordt gericht voor maximale helderheid zonder schittering of 'halo's' bij hooglichten.
Dankzij deze technologie worden scènes met een ongekend dynamisch bereik weergegeven, met diepe zwarttinten, verblindende lichttinten en natuurlijke middentinten.

XR Triluminos Pro
De XR Triluminos Pro gebruikt onze Cognitive Processor XR™ zodat de X95K meer dan een miljard kleuren kan weergeven voor levensechte subtiele kleurverschillen.
Samen met ons scherm met een breed kleurenbereik en onze mensgerichte processor detecteert het kleur op basis van verzadiging, tint en helderheid, om elk detail natuurlijk weer te geven.

XR Contrast Booster 15
Door de verlichting in donkere gedeelten te dimmen en in andere juist te versterken, past de XR Contrast Booster de helderheid aan voor fellere highlights en diepere zwarttinten.
Omdat de lichte gebieden lichter en de donkere gebieden donkerder worden, zien scènes er realistischer uit met meer diepte en details.

Maat
215cm (85inch)
SONY
Nieuw
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.