☏ 010-4651108 voor extra afhaalkorting
SAMSUNG QE85QN800CTXXN
SAMSUNG QE85QN800CTXXN

SAMSUNG QE85QN800CTXXN

230372
€ 4.999
Incl. BTW

SAMSUNG QE85QN800CTXXN

 

Ontvang een Xbox Series S en 3 maanden Xbox Game Pass ( tot en met 21 januari 2024)

 

 

Afhalen is een stuk goedkoper !

Bel 010-4651108 voor de afhaalprijs

 

 

  • 85 inch.

  • TV en soundbar in perfecte harmonie.

  • Neo QLED 8K.

Geniet van een nog mooier 8K-beeld met Neo QLED 8K

Quantum Matrix Pro Zelfs de kleinste details zijn zichtbaar dankzij het haarfijne contrast in 8K Ervaar ongelofelijke details in zowel heel donker zwart als helder wit met meer verlichtingszones dan de normale Quantum Matrix Technology.

Ons mooiste 8K-beeld op basis van AI voor jouw content De krachtige processor zorgt ervoor dat je altijd de kracht van 8K ervaart met 8K AI-upscaling. Beelden worden automatisch verbeterd, ongeacht de originele content.

Minimalistische pracht en praal Dit prachtige Infinity One Design heeft een buitengewoon slank profiel en tilt jouw kijkervaring naar een hoger niveau.

3D geluidservaring De top channel speakers van Samsung en Dolby Atmos leveren samen een schitterende geluidservaring. Laat je meeslepen met de actie door het multidimensionale geluid.

Anti reflectie Minimale schitteringen en dus minder ongewenste afleiding. Bekijk je favoriete content met minder afleidingen dankzij de anti-schitteringslaag die reflectie vermindert.

Geniet van realistisch beeld dankzij 3D-diepte Real Depth Enhancer Pro detecteert de plaatsen waarop ogen zich doorgaans focussen en past de diepte hierop aan. Er worden een heleboel blokjes van mini-LED’s geoptimaliseerd door een 3D-achtig, realistisch beeld.

Geluid zoals de makers voor ogen hadden De audio-remastering-technologie optimaliseert geluid en stemt dit af op je ruimte en audiocontent. Geniet van levendig, maar gebalanceerd geluid met verbeterde spraakverstaanbaarheid.

TV en soundbar in perfecte harmonie Dankzij Q-Symphony kunnen de speakers van de TV en soundbar tegelijkertijd worden gebruikt voor een harmonieuzer geluid zonder de TV-speakers te hoeven dempen.

Uitzonderlijke bewegingsverbeteringen in 4K 120hz Overwin elke vijand, zelfs op topsnelheid. De bewegingsverbeteringen tot wel 4K120Hz zorgen voor een extreem soepele ervaring tijdens het gamen, zonder lag en bewegingsonscherpte.

Maat
215cm (85inch)
SAMSUNG
8806094868005
Product toegevoegd aan verlanglijst