☏ 010-4651108 voor extra afhaalkorting
  • Aanbieding!
  • -€ 100
PHILIPS 48OLED848/12
PHILIPS 48OLED848/12
PHILIPS 48OLED848/12
PHILIPS 48OLED848/12
PHILIPS 48OLED848/12
PHILIPS 48OLED848/12
PHILIPS 48OLED848/12
PHILIPS 48OLED848/12
PHILIPS 48OLED848/12
PHILIPS 48OLED848/12

PHILIPS 48OLED848/12

230565
Adviesprijs: € 1.399 -€ 100
Onze prijs: € 1.299
Incl. BTW
Time left

PHILIPS 48OLED848/12

 

  • Meeslepender dan ooit. Ambilight TV.

  • Wat u ook kijkt, het beeld is echt realistisch. P5-engine met AI.

  • Helder OLED-scherm. Zie elk detail, zelfs in een goed verlichte kamer.

  • OLED EX-scherm. Hogere piekhelderheid en dunnere rand.

 

Afhalen is nog veel goedkoper !

010-4651108 voor de afhaalprijs

 

 

100% origineel NL-model en nieuw in doos !

 

Premium ontwerp. Klaar voor de toekomst.

Het levensechte beeld en het rijke geluid van deze OLED-TV zorgen samen met de meeslepende halo van Ambilight voor een uitzonderlijke ervaring, of u nu films of TV-programma's kijkt. Het donkere metalen frame en het randloze ontwerp zorgen voor elegantie.

 

Next-gen Ambilight

Laat u meeslepen door next-gen Ambilight. De LED's achter het scherm zorgen voor een krans van kleurrijk licht dat gedetailleerder, beter gedefinieerd en meer synchroon loopt met de actie dan ooit. Bovendien kunt u een leeg scherm nog levendiger maken met de door Aurora beheerde collectie foto’s en video's, die er geweldig uitzien met Ambilight.

 

P5 AI Perfect Picture Engine

De Philips P5-processor met AI levert levensecht beeld dat u het gevoel geeft er zelf bij te zijn. Een AI-algoritme op basis van deep learning verwerkt beelden zoals het menselijk brein dat ook ongeveer doet. Wat u ook kijkt, u geniet van levensechte details en contrasten, rijke kleuren en vloeiende bewegingen.

 

Helder OLED-scherm

Helder OLED-scherm. Zie elk detail, zelfs in een goed verlichte kamer.

 

Premium ontwerp

De ultradunne metalen rand geeft een echt gevoel van stijl en de satijnchromen draaivoet plaatsing vergemakkelijkt. Onze verpakking is gemaakt van FSC-gecertificeerd gerecycled karton en voor onze gedrukte materialen wordt gerecycled papier gebruikt.

 

Verbeterd voor IMAX

Welkom in Hollywood! Met uw Philips OLEDTV ervaart u het volledige effect van films die oorspronkelijk zijn gemaakt voor in IMAXbioscopen. Ga helemaal op in een veel groter gevoel van schaal. Zie meer in elke scène. In combinatie met Ambilight wordt het een filmavond om nooit te vergeten.

 

Dolby Vision en Dolby Atmos

Met Dolby Vision en Dolby Atmos klinken uw films, programma's en games fantastisch. Zie het beeld zoals de regisseur het u wilde tonen: geen teleurstellende scènes die te donker zijn om iets goed te zien! Hoor elk woord duidelijk. Ervaar geluidseffecten alsof ze echt om u heen gebeuren.

 

DTS Play-Fi

Met alleen de TV geniet u direct van geweldig, helder geluid. Als u nog meer wilt, kunt u met het Philips Wireless Home System met DTS Play-Fi binnen enkele seconden verbinding maken met compatibele soundbars en draadloze luidsprekers in uw huis. U kunt zelfs een home cinema surround-soundsysteem maken met uw TV als centrale luidspreker.

 

Episch gamen

Gamen kent geen grenzen met het meeslepende realisme van OLED. HDMI 2.1, een razendsnelle 120 Hz native verversingsfrequentie en een zeer lage invoervertraging halen het beste uit de nieuwste game-uitrusting. Geniet van soepele, responsieve gameplay en supervloeiende, natuurlijke bewegingen. De gamemodus van Ambilight zorgt voor nóg meer sensatie.

 

Google TV™

Wat wilt u bekijken? Google TV brengt films, programma's en meer samen vanuit al uw apps en abonnementen en organiseert ze speciaal voor u. U krijgt suggesties op basis van wat u leuk vindt en u kunt zelfs de Google TV-app op uw telefoon gebruiken om onderweg uw kijklijst te beheren.

 

AI-spraakbediening

Spraakbediening. De Google Assistent. Werkt met Alexa.

Maat
122cm (48inch)
Philips
8718863038406
Product toegevoegd aan verlanglijst