☏ 010-4651108 voor extra afhaalkorting
  • Aanbieding!
  • -€ 80
SAMSUNG HW-S40T/XN
SAMSUNG HW-S40T/XN
SAMSUNG HW-S40T/XN
SAMSUNG HW-S40T/XN

SAMSUNG HW-S40T/XN

227035
Adviesprijs: € 229 -€ 80
Onze prijs: € 149
Incl. BTW
Time left

SAMSUNG HW-S40T/XN

  • All-in-one oplossing.

  • Kwalitatieve stof.

  • Smart Sound.

100% origineel NL-model en nieuw in doos !

Ontworpen voor natuurlijk geluid op iedere plek in de kamer

Kamervullend geluid in een All-in-one oplossing
All-in-one oplossing
Alles wat je nodig hebt voor een holistische geluidservaring in slechts één soundbar. De slanke behuizing van het All-in-one systeem is voorzien van twee geïntegreerde woofers en tweeters. Hierdoor kun je de soundbar overal in de kamer neerzetten om van een pure geluidservaring te genieten.

Vakmanschap dat verdergaat dan geluid
Kwalitatieve stof
Dit geluidssysteem maakt onderdeel uit van je interieur. De soundbar is afgewerkt met Kvadrat-stof, heeft een tijdloze look en combineert een natuurlijke uitstraling met dimensie en duurzaamheid. De textuur en het afgeronde ontwerp, samen met de hypermoderne technologie, passen bij het unieke gevoel van kamervullend geluid.

Muziek zoals muziek bedoeld is
Music Mode
Luister naar muziek zoals de componisten voor ogen hadden. Producenten en artiesten hebben hun creatieve bijdrage geleverd aan de Music Mode. Je hoeft je smartphone alleen maar aan te sluiten op de soundbar en deze herkent en optimaliseert de door jou afgespeelde content. Je bent dus verzekerd van hoogwaardige geluidskwaliteit.

Optimaal geluid voor elk beeld
Smart Sound
De soundbar analyseert automatisch je geluidsbronnen om het geluid specifiek voor jouw content te optimaliseren. Of je nu een sportwedstrijd met hard geluid kijkt of een film met zachte dialogen: je kunt vertrouwen op de beste soundbar met helder geluid, zodat je optimaal van je programma's geniet.

SAMSUNG
Nieuw
8806090510137
Product toegevoegd aan verlanglijst