☏ 010-4651108 voor extra afhaalkorting
AUDIOQUEST HDMI PEARL
AUDIOQUEST HDMI PEARL

AUDIOQUEST HDMI PEARL

HDMPEA-ecom
Voor 17:00 besteld, levertijd 1-2 werkdagen
€ 28
Incl. BTW

UIT VOORRAAD LEVERBAAR !

GRATIS VERZENDING  

Ondanks het feit dat de focus bij AudioQuest HDMI kabels ligt op hun baanbrekende geluidskwaliteit zijn de videoprestaties geen bijzaak.
Alle AudioQuest HDMI kabels voldoen tot en met lengtes van 10 meter aan de High Speed specificatie, en kunnen zowel 1080p en 4K video als 3D Blu-ray transporteren.

AudioQuest HDMI-kabels zijn ontworpen om de audio- en video ervaring te maximaliseren

100% origineel NL-model en nieuw in doos !

Pearl

De Pearl HDMI is de belichaming van alle opvattingen die AudioQuest heeft over het ontwerpen van kabels.
Hij maakt gebruik van Long-Grain Copper geleiders, massieve polyethyleen isolatie met een hoge dichtheid, en een exacte geometrie. Speciale aandacht is uitgegaan naar het maximaliseren van de HDMI prestaties, en inderdaad, de AudioQuest HDMI-kabels stuwen de klankmatige prestaties naar nieuwe hoogtes.

 

MASSIEVE LONG-GRAIN COPPER (LGC) GELEIDERS:
Massieve geleiders voorkomen wederzijdse beïnvloeding tussen de draden in getwiste kabels.
Het massieve Long-Grain Copper in de Pearl zorgt voor een vloeiender en helderdere klank dan mogelijk is met kabels die gebruik maken van het gewoon OFHC (Oxygen-Free High-Conductivity) koper.
OFHC is een generieke specificatie in de metaalindustrie die uitsluitend naar ‘verlies’ kijkt zonder daarbij te letten op vervorming.
LGC heeft minder oxiden in het geleidende materiaal, minder onzuiverheden, minder grensvlakken tussen de koperatomen, en biedt zeker betere audioprestaties.

 

MASSIEVE POLYETHYLEEN ISOLATIE MET HOGE DICHTHEID:
Elke vaste stof grenzend aan een geleider maakt in feite deel uit van een niet volmaakt circuit. Kabelisolatie en printplaat-materialen absorberen energie (verlies).
Een deel van deze energie wordt opgeslagen en weer vrijgegeven als vervorming.
Isolatie met massief Polyethyleen van hoge dichtheid zorgt ervoor dat de kritische kabel-geometrie intact blijft, en daarbij de door isolatie veroorzaakte fase-verstoringen tot een minimum beperkt blijft.

 

HIGH SPEED DATA CAPACITEIT:
Alle AudioQuest HDMI kabels tot 10 meter voldoen aan of overtreffen de 10.2 Gbps maximum datasnelheid voor HDMI en zijn gecertificeerd als ‘High Speed met Ethernet’ kabels.
Dit betekent dat alle AudioQuest kabels tot 10 meter in staat zijn 100% van alle benodigde data voor audio- en videotoepassingen inclusief meerkanaals audio met hoge resolutie, 1080p en 4K video, en 3D video van Blu-ray te transporteren.
Alle AQ HDMI kabels leveren 100% van de benodigde data voor 120Hz/240Hz/600Hz displays.

 

GESCHIKT VOOR ETHERNET EN AUDIO RETURN CHANNEL:
Alle AudioQuest HDMI-kabels tot 10 meter voldoen aan de norm ‘High Speed ​​met Ethernet’.
AudioQuest HDMI-kabels met een lengte tussen 12 meter en 20 meter voldoen aan de ‘Standaard Speed ​​met Ethernet’ normering.

 

RICHTINGSGEVOELIGHEID:
Alle audiokabels zijn gevoelig voor richting.
De juiste richting wordt bepaald door naar iedere partij metalen geleiders, zoals die in alle AudioQuest kabels gebruikt worden, te luisteren.
Alle signaal-geleiders voor digitale audio toepassingen in AudioQuest HDMI-kabels worden gecontroleerd op richting, waarbij er zelfs op wordt gelet dat de geleider voor het Audio Return Channel in tegenovergestelde richting loopt om ook voor deze toepassing de beste audioprestaties te kunnen garanderen.
Pijlen op de pluggen geven duidelijk de juiste richting aan om verzekerd te kunnen zijn van een optimale geluidskwaliteit.

Maat
60cm
AUDIOQUEST
Nieuw
092592087330

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst